Winkel

Welkom bij Kinderboekwinkel de Boekenberg! Bij ons kunt u al meer dan 30 jaar terecht voor al uw kinderboeken, kaarten, knuffels en educatief speelgoed. Bestel uw boek in onze webwinkel of kom naar de winkel om rond te snuffelen. We staan klaar om u onze kennis en persoonlijk advies te bieden. Hier vindt u alvast een klein voorproefje.

Een hele berg kinderboeken!

Als één van de grootste kinderboekwinkels van Nederland, hebben wij een uitgebreide collectie kinderboeken om uit te kiezen: stoffen boekjes, babyboeken, peuter- en kleuterboeken, prentenboeken, voorleesboeken, leesboeken, sprookjesboeken, informatieboeken…  In de winkel zijn de boeken ingedeeld op leeftijd. Zo is het voor iedereen gemakkelijk zoeken. Speciaal voor de beginnende lezers hebben we een goed gevulde kast vol avi- en dyslexie boeken. En naast leesboeken, hebben we ook nog doeboeken, luisterboeken en strips. Met ruim 15.000 titels op vooraad, is er voor iedereen tussen 0 en 18 jaar én voor alle volwassenen met een jong hart een fijn boek te vinden!

Kaarten

Naast onze collectie kinderboeken, hebben we een ruim assortiment postkaarten. Onze kaarten zijn zeker niet alleen voor kinderen!  Voor iedere kaartjes- gelegenheid kunt u bij ons terecht. We hebben ondermeer kaarten van Zinvol, Gaëlle, Enfant Terrible, Correspondance, Hip en Inkognito.

Knuffels

Een zachte knuffel hoort in ieder kinderleven thuis. Daarom zochten wij de zachtste, liefste en mooiste knuffels voor u  uit. Naast de knuffels die bij een fijn boek horen, hebben we een mooie collectie knuffels, muziekknuffels en tuttels van het merk Happy Horse.

Lilliputiens

Lilliputiens is hét merk van kwalitatief kinderspeelgoed voor jonge kinderen. Al het speelgoed is zacht en handelbaar voor alle kinderen. Met de mooie, heldere kleuren, de unieke ontwerpen en de lange levensduur onderscheidt dit merk zich van ander speelgoed. Veel artikelen hebben daarnaast een educatieve meerwaarde. Zo tovert u een glimlach op het gezicht van uw kind!

Kamishibai

Aan groepen prentenboeken presenteren gaat het beste met een mooie Kamishibai. Dit is een Japans vertelkastje waar de prenten van een prentenboek in het groot een theaterachtige beleving geven. Vertellen en voorlezen wordt hiermee een hele nieuwe beleving! Bij iedere kamishibai krijgt u een set vertelplaten cadeau!

…en nog veel meer!

Uiteraard hebben we nog veel meer in onze winkels. We nodigen u van harte uit om eens te komen snuffelen!