Agenda

Benieuwd wat we er allemaal te doen is in de winkel? Bekijk hier onze agenda! Voortaan op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Onze aankomende activiteiten:

Iedere eerste donderdag in de maand: (peuter)voorleesochtend

Iedere eerste donderdag van de maand lezen we om 10.00 uur weer voor aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Loop gezellig binnen en geniet van een fijn verhaal! Ook groepjes van peuterspeelzalen of kinderdagverblijven zijn welkom! We vragen hen om hun komst even bij ons te melden.

Eerst volgende datum: 4 juli 2024

Lerarenavond met Erik van Os: 3 september, 19.30 uur

Op dinsdagavond 3 september komt Erik van Os onze winkel op zijn kop zetten! Je kunt Erik van Os kennen van zijn geweldige prentenboeken “Schatje en Scheetje”, “O, o octopus” of “twee schatjes van ratjes”. Misschien ken je hem van zijn avi-boeken “Wat een mop!” of  “Wee wee wee punt muis punt en el” of “Punkertje”. Of van zijn prijswinnende poëzie “Haren vol banaan”, “Applaus voor je vinger” of “Wij zijn even naar de verte” – Of misschien van één van zijn andere prachtige boeken. Zijn boeken staan bol van de eigenwijsheid, dus wij moesten hem wel uitnodigen voor de Kinderboekenweek. Laat jij je ook inspireren door Erik van Os? Kom met al je collega’s naar de Boekenberg op 3 september, om 19.30 uur! De avond is gratis, maar meldt je wel even aan via info@boekenberg.nl!

Informatieavond leerkrachten – Kinderboekenweek 2024 – 12 september, 19.30 uur

Op 12 september vertellen we je alles over de boeken van Kinderboekenweek én onze Boekenberglesbrief. Na deze avond ben je helemaal klaar om je team te inspireren met alle boeken – en lesideeën én ga je naar huis met een fijn gevulde goodie bag. Kom je ook? Meld je aan via info@boekenberg.nl.

Wegens groot succes dit jaar weer: het KINDERBOEKENBAL van Eindhoven, i.s.m. Boekhandel van Piere, Natlab en Bibliotheek Eindhoven.

Woensdag 2 oktober, in het Natlab

Wat er precies op het programma staat, kunnen we nog niet verklappen, maar ook dit jaar komt hij er weer: het Kinderboekenbal! Kom jij ook?