Het assortiment

de winkel de winkel

Een héééle berg boeken.....

In de ruim opgezette winkel staan de boeken geordend op leeftijdsniveau: boeken voor baby's, peuters en kleuters, voor beginnende lezers en gevorderde lezers, voor young adult en ... voor iedereen die jong van geest is!
Er zijn zo'n 15.000 titels op voorraad!

De nieuwe AVI-kast in de Boekenberg.Aanwijsboeken, versjes- en liedjesboeken, prentenboeken, voorleesboeken, boeken voor het leren lezen, fictie voor 7 t/m 15+, informatieve boeken en poëzie. Behalve om het brede assortiment staat de Boekenberg bekend om haar klantgerichte advisering.

Om op uw gemak een keuze te maken zijn er leestafels beschikbaar. De jongste lezers kunnen aan de speeltafel in verschillende kartonboekjes kijken en 'lezen'.
....en nog meer...

Naast boeken  kun je in de Boekenberg ook terecht voor: posters, kalenders, vriendenboekjes, luisterboeken, knuffels en handpoppen.

De Boekenberg trekt ook veel klanten met haar uitgebreide en originele collectie prentbriefkaarten.

Meintje in de Boekenberg

Emilie leest uit een stoffen boekje van Lilliputiens 

Lilliputiens

De producten van Lilliputiens hebben een educatieve functie en zien er leuk en mooi uit. Kinderen van 0 tot 4 jaar waarderen het speelgoed en de stoffen boeken erg. Door het gebruik van verschillende texturen, vormen, kleuren en geluiden worden kinderen uitgedaagd om hun wereld te ontdekken. Een zeer uitgebreide collectie van Lilliputiens is aanwezig in onze winkel.

Eén van de Lilliputiens kasten in de Boekenberg


Happy Horse


Knuffels van Happy Horse

Er is een uitgebreide collectie van muziekknuffels, knuffels ern tuttels in de Boekenberg aanwezig.

Kamishibai


kamishibaiDe Boekenberg biedt het veel gevraagde vertelkastje of Kamishibai aan tegen de aantrekkelijke prijs van € 69,95 inclusief een set vertelplaten. Het kastje kan gebruikt worden om prentenboekplaten op een handige manier aan te bieden. De voorlezer kan samen met de peuters of kleuters naar de platen kijken en erbij vertellen. Het aanbieden van een prentenboek wordt nu: samen kijken en beleven.
Een kamishibai is heel geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, kleutergroepen en bibliotheken.

 Kinderboekwinkel de Boekenberg Kleine Berg 48 5611 JV Eindhoven Tel: 040-2456261