Het assortiment

de winkel de winkel

Een héééle berg boeken

In de ruim opgezette winkel staan de boeken geordend op leeftijdsniveau: boeken voor baby's, peuters en kleuters, voor beginnende lezers en gevorderde lezers, voor jongeren en ... voor volwassenen!
Er zijn zo'n 15.000 titels op voorraad!

De nieuwe AVI-kast in de Boekenberg.Aanwijsboeken, versjes- en liedjesboeken, prentenboeken, voorleesboeken, boeken voor het leren lezen, fictie voor 7+, 9+, 11+, 13+ (jongerenromans) en 15+ (young adult) en de top tien voor volwassenen, informatieve boeken en poëzie. Behalve om het brede assortiment staat de Boekenberg bekend om haar klantgerichte advisering.

Om op uw gemak een keuze te maken zijn er leestafels beschikbaar. De jongste lezers kunnen aan de speeltafel in verschillende kartonboekjes kijken en 'lezen'.

Knuffels, handpoppen en meer...

Naast boeken en kaarten kun je in de Boekenberg ook terecht voor: posters, kalenders , vriendenboekjes, cd's met verhalen en muziek, luisterboeken, knuffels (boekenvriendjes) en handpoppen.

Meintje in de Boekenberg

Ook voor baby's zijn er de mooiste cadeaus te koop. Meintje heeft haar keuze al gemaakt. 

 

PrentbriefkaartenDe Boekenberg verkoopt ook veel leuke en speciale kaarten.

De Boekenberg trekt ook veel klanten met haar uitgebreide en originele collectie prentbriefkaarten.


Kamishibai

kamishibaiDe Boekenberg biedt het veel gevraagde vertelkastje of Kamishibai aan tegen de aantrekkelijke prijs van € 69,95 inclusief een set vertelplaten. Het kastje kan gebruikt worden om prentenboekplaten op een handige manier aan te bieden. De voorlezer kan samen met de peuters of kleuters naar de platen kijken en erbij vertellen. Het aanbieden van een prentenboek wordt nu: samen kijken en beleven.
Een kamishibai is heel geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, kleutergroepen en bibliotheken.


Plint

De Boekenberg voert het hele assortiment van Stichting Plint: poëzieposters, -kaarten, -kussenslopen en -schorten, -tafelkleden. Er staat ook een molen met losse Plint-kaarten met envelop voor €1,95 per stuk.

Emilie leest uit een stoffen boekje van Lilliputiens

Eén van de Lilliputiens kasten in de BoekenbergLilliputiens

De producten van Lilliputiens hebben een educatieve functie en zien er leuk en mooi uit. Kinderen van 0 tot 4 jaar waarderen het speelgoed en de stoffen boeken erg. Door het gebruik van verschillende texturen, vormen, kleuren en geluiden worden kinderen uitgedaagd om hun wereld te ontdekken. Een zeer uitgebreide collectie van Lilliputiens is aanwezig in onze winkel.
Happy Horse


Knuffels van Happy Horse

Er is een uitgebreide collectie van muziekknuffels, knuffels ern tuttels in de Boekenberg aanwezig.Gruffalo dealerDe Gruffalo-stoel in de Strijpse Boekenbergvestiging.

De Gruffalo is wereldwijd een succes. Het wordt met recht beschouwd als een van de leukste en origineelste prentenboeken van de afgelopen 25 jaar. Kinderen van over de hele wereld vereenzelvigen zich met het kleine muisje dat iedereen te slim af is.
De Boekenberg is Official Gruffalo Dealer en heeft de meest uitgebreide collectie van de Gruffaloboeken en -materialen in de winkel.

 

Kinderboekwinkel de Boekenberg Kleine Berg 48 5611 JV Eindhoven Tel: 040-2456261